Logo psykoterapeut Jimmy Viborg
Logo psykoterapeut Jimmy Viborg

Om Jimmy

Psykoterapeut Jimmy Viborg

PAR- OG PSYKOTEAPi nær aarhus

Jeg brænder for at hjælpe mine klienter ud af livets kriser og ikke mindst til at slippe det som begrænser, så de kan få et liv med overskud, glæde, mening og meget mere!

Det gør jeg med baggrund i en uddannelse som Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut og en række terapeutiske kurser bag mig.

​Som spirituel psykoterapeut arbejder jeg holistisk, det vil sige at jeg arbejder med hele mennesket: krop, sind og sjæl. Det er således også hele mig der er med i terapilokalet, med alle mine menneskelige erfaringer, inklusiv de livskriser jeg har gennemlevet og min fortid som forretningsudvikler samt projektleder. Vi kan ikke lade dele af os blive udenfor døren.

Jeg har arbejdet professionelt med psykoterapi siden 2013 og med healing samt kropsterapi siden 2010.

Book din tid i dag og tag det første skridt mod et mere frit og meningsfuldt liv!

TERAPEUTISKE SPECIALE​​R

Jeg er specialiseret i voksne personers livskriser, særligt:

 • Midtvejskriser og panikalder eks. når man føler sig fanget i et hamsterhjul, når børnene flyttet fra reden, når mål er nået og hvad så nu, øget fokus på alder og døden, manglende mening og retning i livet mm.

 • Parforholdets kriser eks. problemer som følge af utroskab, dårlig kommunikation, fravær eller alt for længe imellem sex og intimitet, ensomhed i parforholdet, manglende følelse af samhørighed eller skilsmisse.

Derudover har jeg en særlig interesse i udfordringerne med selvværdet, i det at være lidt for følsom, at hjælpe og behandle stressramte, at hjælpe og vejlede spirituel søgende.

Psykoterapeut Jimmy Viborg

MIN VÆRKTØJSKASSE

Som tidligere beskrevet er jeg uddannet spirituel integrativ krops- og psykoterapeut.

Ordet spirituel referer til, at jeg arbejder ud fra et holistisk livssyn om et tæt samspil imellem krop, sind og sjæl.

Ordet integrativ referer til, at terapiformen inddrager og kombinere værktøjer samt teknikker fra flere forskellige terapeutiske retninger. Tilgangen til dig og de anvendte terapeutiske værktøjer er altid med udgangspunkt i dig og det som du kommer med.

Herunder ses et udpluk af de værktøjer og terapeutiske retninger jeg trækker på som integrativ psykoterapeut og fra de psykoterapeutiske kurser samt eferuddannelser jeg har taget:

 • Parterapi
 • Kognetiv terapi og metakognetiv terapi (MTC)
 • Acceptance and commitment therapy (ACT)
 • Compassion fokuseret terapi (CFT)
  • Spirituel psykoterapi
 • Gestaltterapi
 • Opstilling og systemisk terapi
 • Kropsorienteret Traumebehandling
 • Coaching og NLP teknikker
 • Meditation, mindfulness og visualisering
 • Tranceinduktion, hypnose og hypnoterapi

Derudover trækker jeg også på viden og erfaringer fra par- og psykoteraputiske efteruddannelser, kurser i kropsterapi, bindevævsmassage, Anatomi Trains, kraniosakral terapi, healing mm.

OM VALG AF PSYKOTERAPEUT

(OG PSYKOLOG)

Er du I tvivl om hvem eller hvilken type teraput du skal vælge, så kan du læse min anbefaling til hvad der er vigtigt at kigge efter, når du vælger en psykoterapeut: Guide til valg af psykoterapeut.

​Hvis du er i tvivl om hvilken slags terapeut du skal vælge, så har jeg lavet et skriv om hvad er forskellen på en psykolog, psykoterapeut, psykiater og en coach.

Har du brug for at mærke kemien, så book en GRATIS for-samtale. Her kan du få et indtryk af mig og du får samtidig professionelle hjælp til dit næste skridt fremad.

Du kan læse mere om den gratis for-samtale HER eller book via knappen herunder:

Psykoterapeut Jimmy Viborg
Psykoterapeut Jimmy Viborg

PSYKOTERAPIEN HAR SAT MIG FRI

Psykoterapi har for mig, været en definerende faktor, så jeg stolt kan stå frem som den mand jeg er - med hele mig, både mine "pæne" og "grimme" sider.

Psykoterapi er således centralt i mit liv og dygtigøre jeg mig og holder min viden ved lige igennem løbende egenterapi, supervision og videreuddannelse.

DANSKE PSYKOTERAPEUTER

Jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP), hvilket er en garanti for dig om, at jeg følger foreningens faglige krav og etiske regler, at jeg modtager supervision og at jeg er veluddannet.

Du kan læse mere om betingelserne for at blive optaget i Foreningen af Danske Psykoterapeuter på fadp.dk

"Alle personer rummer en række kvaliteter, som på grund af livet, er mere eller mindre fremtrædende. Derfor elsker jeg de øjeblikke hvor klienterne får øje på deres kerne kvaliteter, den de i virkeligheden er under alle facadelagene og lander i dem selv."

Jimmy Viborg

psykoterapI PArTERAPI & KROPSTERAPI

JIMMY VIBORG

Lyt til kroppen

Rævsagervej 2B, Foldby

8382 Hinnerup

Tlf. 27471027

CVR 41329858