Logo psykoterapeut Jimmy Viborg
Logo psykoterapeut Jimmy Viborg

PARFORHOLDS TEST

Tag temperaturen på parforholdet MED EN PARFORHOLDSTEST

Parforholds test

En par test kan vise hvor skoen trykker

Denne grundige par test er skabt til at være nysgerrig på hvordan temperaturen er i jeres parforhold.

Testen giver overblik over hvor skoen trykker i dit parforhold, du/I bliver klar over hvor der skal sættes ind og hvor I kan udvikle jer (sammen!).

En parforholds test kan tages af dig selv, for at tage temperaturen på forholdet og dig selv i relation - test dit parforhold - men den kan også bruges som et udviklingsværktøj til jer som par.

Hvis I begge er med på at tage en par test, med udvikling for øje, så anbefales det at tage denne parforholds test hver for sig, da spørgsmålene går tæt på og derfor kan være nemmest at svare på i enrum.

Måske bliver I mere opmærksomme på, hvordan I egentlig har det undervejs - og måske opdager I hvad I normalt undlader at tale om?

Hvis I begge laver en parforholds test foreslår vi at I bagefter taler sammen om de emner som føles særligt relevante for jeres forhold. I kan også vælge at bruge denne parforholds test som en samtale-guide, hvor I sammen fordyber jer i det som fylder for netop jer. De enkelte spørgsmål kan give lejlighed til, på kærlig vis, at undersøge om I har samme syn på forholdet.

Når du/I tager testen, så tag spørgsmålene en for en, og forhold dig/jer til spørgsmålene, tag tid nok til at tænke og mærke efter hvad det rigtige svar er. Der er kun to svarmulighed sand eller falsk.

Følg dette link så kommer du til jeres par test online:

Link til parforholds test

Herunder er der en kort video præsentation af testen, som er udarbejdet i forbindelse med et mini parforløb som jeg afholder med min kollega Anne-Marie Meineche.

Læs mere om forløbet via linket under videoen.

Brug denne parforholdstest som en vej til udvikling

Uanset om I begge ser behovet for udvikling, så skal kun én til at starte en forandring - hvis begge spiller med, så kan det blive magisk.

Er I enig om at parforholdet kan styrkes, så er et parforløb eller parterapi måske vejen frem.

Læs mere om vores mini parforløb med to terapeuter HER

Læs mere om parterapi, hjælp til dig og dit parforhold her: Hjælp til parforholdet

PAr- og psykoterapeut

Jimmy Viborg

Lyt til kroppen

Rævsagervej 2B, Foldby

8382 Hinnerup

Tlf. 27471027

CVR 41329858

Følg mig på: Facebook og LinkedIn

Fortrolighedspolitik