Terapi / Psykoterapi / Personlig udvikling

Personlig udvikling

Med selvindsigt følger muigheden for personlig udvikling. Ønsker du, eller arbejder du allerede med dig selv? så kan det være godt at få støtte på din vej. Det at kunne arbejde med sig selv i spejlet af en andens øjne, kan være utroligt befordrende og nærende. Det at have en psykoterapeut som rejsefælle, gør at man kan komme lettere frem, speciel i de hårde perioder der kan komme, når man arbejder med personlig udvikling.

Der er mange områder af vores liv og personlige udvikling, som omhandler det at være i relation til andre. Det er helt elementært, fordi vi fødes i relation, vi udvikler os i relation, vi elsker og bliver genelsket i relation, og vi såres og frustreres i relation til andre. Derfor er der nogen problemstillinger der kun kan løses i samspil med en anden, eksempelvis i en lærende og personlig udviklende relation til en psykoterapeut.
 

Spiritualitet er velkommen og naturligt

Da spiritualitet er en naturlig del af mit liv, både som menneske og som psykoterapeut, så ser jeg spiritualitet som et naturligt og velkommen element, også når fokus er personlige udvikling.

Uanset om du har fokus på spiritualitet eller ej, så vil jeg være nærværende, rummende, tilladende og ufordømmende, så det bliver muligt at skabe en tryg relation hvori du kan læne dig ind i og vækste.
Jimmy Viborg | Langfredparken 209, 8471 Sabro - Danmark | Tlf.: 2747 1027