Terapi / Kropsterapi

Kropsterapi

Når der er åndedrætsproblemer, smerter, skader, skævheder mv. i kroppen, så er er der flere måder at løse såanne problemer. Den måde jeg arbejder med kroppen er, at aktivere kroppens naturlige regeneration, via blide tryk og stræk.
 
De teknikker jeg anvender har afsæt i Kranio sakral terapi, Rosenberg teknik, Anatomy Trains mfl.
 
Hvis det viser sig relevant vil jeg ofte inddrage psykoterapeutiske vinkler på kropslige problemer, dog er det også muligt at modtage en "ren" kropsterapeutisk behandling 
 

Fysiske problemers sammenhæng til resten af dig

Det der manifestere sig som fysiske problemer, er oftest en psykosomatisk reaktion ovenpå et andet problem. Det vil sige en fysisk reaktion ovenpå et mentalt problem (eks. stress), et følelsesmæssigt problem (eks. sorg), et energetisk problem (eks. dårlig ernæring), et relationelt problem (eks. skilsmisse) eller et spirituelt problem (eks. at du undertrykker eller modarbejder dine kerneværdier). Dermed kan et problem have påvirkning på alle disse 5 plan.
 

Effektiv forløsning af fysiske problemer

Ved kun at arbejde kropsligt med fysiske problemer, så vender problemet ofte tilbage efter nogen tid. Det er min erfaring, at fysiske problemer effektivt lader sig løse ved, at arbejde på flere plan på samme tid. Dvs. med en kropsterapeutisk tilgang kombineret med en psykoterapeutisk tilgang og en energetisk tilgang.

Når det gælder fysiske problemer, så arbejder jeg indfølende, præcist og ikke invaderende, i respekt for dine grænser.
Jimmy Viborg | Langfredparken 209, 8471 Sabro - Danmark | Tlf.: 2747 1027